ABOUTWATER

Aboutwater is een samenwerking tussen twee bedrijven: Fantini en Boffi. Deze samenwerking is gebaseerd op het creëren van een innovatieve collectie kranen met een modern en elegant design.

De wastafelkranen zijn loodvrij volgens de meest vooruitstrevende internationale normen voor bescherming van de volksgezondheid.

De samenwerking is geïntroduceerd in 2010 tijdens de Milano Design Week met de presentatie van twee series kranen, AF/21 Fukasawa (design Naoto Fukasawa) en AL/23 Lissoni (design Piero Lissoni). De serie Fukasawa is verkrijgbaar in de kleuren chroom en edelstaal geborsteld (RVS). Edelstaal is bij uitstek het meest milieuvriendelijke en tegenwoordig het beste materiaal, omdat maximale hygiëne en weerstand tegen corrosie door invloeden van buitenaf gegarandeerd worden. De serie Lissoni is verkrijgbaar in de kleuren chroom, mat wit en mat zwart. Beide series omvatten producten voor wastafel, douche en bad en worden wereldwijd toegepast.

De samenwerking is een prima match: beide bedrijven onderscheiden zich door uitmuntend Italiaans design, hoge productiekwaliteit, creativiteit en een gevestigde internationale naam.

Assortiment: kranen en accessoires voor wastafel, bad en douche.

Fabriekswebsite: www.aboutwater.it