BURGMANS®

Burgmans Sanitair levert een groot aantal producten onder de naam BURGMANS® zoals solid surface wastafels, vrijstaande baden, fonteinen, maatwerk LED-spiegels, maatwerk lades, spiegelkasten en kolomkasten.

De solid surface producten dragen de naam PUURWIT. De naam PUURWIT zegt het al… een mooie, pure witte kleur, de meest witte variant van solid surface! Solid surface is duurzaam, niet poreus (en daardoor zeer hygiënisch), stootvast en bestand tegen temperatuurwisselingen. Door de speciale bewerking voelt het altijd of het uit één stuk vervaardigd is, zonder naden. De hoeken zijn licht afgerond, waardoor er geen vuil achterblijft. De (maatwerk)mogelijkheden zijn eindeloos!

De (maatwerk) lades en kolomkasten passen perfect onder de PUURWIT wastafelbladen en zijn greeploos en voorzien van een softclose sluiting. De lades zijn verkrijgbaar in hoogte 26 en 52 cm, met enkele en dubbele lades, met en zonder sifonuitsparing en met een breedte tot 120 cm. De beschikbare afwerkingen zijn eikfineer (7 kleuren), hoogglans en mat (alle RAL-kleuren). Bij zwevende montage kan een bovenplaat toegepast worden.

De (maatwerk)LED-spiegels worden standaard geleverd met witte verlichting (6000K) en kunnen worden uitgebreid met een sensor, klok en verwarming. De maximale breedte is 200 cm en de hoogte is 40, 50, 60, 70 of 80 cm. De spiegels kunnen ook worden geleverd met warme verlichting (2700K).