Cristina

CRISTINA rubinetterie is opgericht in 1949 en in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de markt, in staat om vooruit te lopen als het gaat om trends en ontwerp, een innovatief bedrijf waarbij milieu en duurzaamheid een grote rol spelen. Het bedrijf is gevestigd in Italië, in de provincie Novara.

DESIGN en technologie

Ook na jaren blijft het familiebedrijf geloven in de waarde van innovatie, voortdurend investeren in onderzoek en technologische ontwikkeling, evenals in de esthetische evolutie van het product.

De samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpbedrijven bevestigt de aandacht die wordt besteed aan het design maar ook aan de kwaliteit. De kwaliteit is het resultaat van een nauwkeurige controle van elke stap in het productie-proces gecombineerd met de betrouwbaarheid van de gebruikte grondstoffen. Hierdoor heeft het bedrijf het belangrijkste internationale kwaliteitscertificering behaald volgens de UNI EN ISO 9001-norm. Voor de Nederlandse markt zijn veel producten voorzien van een KIWA keurmerk.