Fantini

Fantini vertegenwoordigt baanbrekend esthetisch onderzoek en technologische perfectie in de high-end sanitairbranche, met een historische roeping voor precisie-engineering en productiekwaliteit.

Vanaf de oprichting in 1951 is Fantini uitgegroeid tot een grote speler in een veeleisend marktsegment dankzij een onvergelijkbare knowhow en samenwerkingen met bekende designers zoals Enzo Mari, King & Miranda, Franco Sargiani, Benedini Associati, Giovanna Talocci en Matteo Thun.

Na het eerste internationale succes in 1977 met de serie “I Balocchi” ontworpen door Pedrizzetti and Mercatali heeft Fantini diverse internationale prijzen en awards ontvangen en is daarmee een gevestigd merk in de sanitairbranche.

De wastafelkranen zijn loodvrij volgens de meest vooruitstrevende internationale normen voor bescherming van de volksgezondheid. Naast producten in chroom, mat wit en mat zwart levert Fantini ook producten in RVS (edelstaal geborsteld). Edelstaal is bij uitstek het meest milieuvriendelijke en tegenwoordig het beste materiaal, omdat maximale hygiëne en weerstand tegen corrosie door invloeden van buitenaf gegarandeerd worden.

Klik HIER voor het Fantini-asortiment: kranen en accessoires voor wastafel, douche, bad en keuken

Fabriekswebsite: www.fantini.it

Fantini