Onze openingstijden zijn tijdelijk aangepast

 

I.V.M. HET CORONA-VIRUS IS
BURGMANS SANITAIR
MOMENTEEL GESLOTEN!

 
U kunt ons uitsluitend bereiken per email: info@burgmanssanitair.nl. Excuses voor het ongemak.
 
 

Badkamer Capelle aan den IJssel

Wilt u uw badkamer vernieuwen in uw woning in Capelle aan den IJssel? Producten voor een compleet nieuwe badkamer vindt u bij Burgmans Sanitair. Heeft u bepaalde wensen of voorkeuren? Met onze maatwerkoplossingen geven wij u meer vrijheid en flexibiliteit. Zo krijgt u een unieke badkamer van hoge kwaliteit.

Exclusieve producten voor uw badkamer in Capelle aan den IJssel

Burgmans Sanitair biedt veel exclusieve producten aan voor uw badkamer in uw woning in Capelle aan den IJssel. Van prachtige stoomdouches tot wastafels met fonteinen, de keuze is eindeloos. Kies uit verschillende varianten en kleuren. Kunt u niet kiezen tussen een douche of bad? Dan is een instapbad mogelijk wat u zoekt. Dit is een combinatie van een bad en een douche. Bent u minder mobiel? Dan hebben we een exclusief instapbad met badlift in ons assortiment.

Bekijk de collectie online of kom langs in onze showroom

De gehele collectie is eenvoudig online te bekijken. Wij heten u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel. Hier krijgt u een goed beeld van het ruime assortiment en bewondert u met eigen ogen de kwaliteit en uitstraling. Heeft u vragen? Ook telefonisch staan wij u graag te woord via 010 – 227 18 89.


Ruime keuze

Exclusieve producten

Uiteenlopende collectie

Advies op maat

Contact met ons opnemen?