Onze openingstijden zijn tijdelijk aangepast

 

I.V.M. HET CORONA-VIRUS IS
BURGMANS SANITAIR
MOMENTEEL GESLOTEN!

 
U kunt ons uitsluitend bereiken per email: info@burgmanssanitair.nl. Excuses voor het ongemak.
 
 

Badkamer Gouda

Burgmans Sanitair heeft een ruim assortiment met producten voor uw badkamer in Gouda en omstreken. Wij zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een leverancier van unieke badkamerproducten. Persoonlijk contact en het geven van advies is bij ons erg belangrijk. Wij leveren zowel aan de vakhandel als aan particulieren. De wensen voor uw badkamer worden bij ons gerealiseerd.

Maatwerkoplossingen voor uw badkamer in de omgeving van Gouda

U heeft waarschijnlijk andere wensen dan uw buurman en daarnaast is uw badkamer compleet anders. Dit is de reden dat wij maatwerkoplossingen bieden. U heeft hierdoor veel meer vrijheid en flexibiliteit in uw badkamerontwerp. Uw badkamer wordt hierdoor uniek en is van hoge kwaliteit, waardoor u jarenlang kan genieten van uw nieuwe badkamer in uw woning in Gouda.

Uiteenlopende collectie badkamerproducten

Onze collectie bevat veel verschillende productgroepen voor uw nieuwe badkamer. Zo hebben we prachtige baden die onder de Puurwit collectie vallen. Deze zijn zowel beschikbaar vrijstaand als ingebouwd. Ook voor stoomdouches, fonteinen, kranen en wandpanelen kunt u bij ons terecht. De uiteenlopende collectie zorgt ervoor dat u ruime keuze heeft en altijd iets vindt dat bij uw stijl past. Heeft u interesse in een van onze producten voor uw badkamer in Gouda of omgeving? Kom langs in onze showroom of neem contact op via 010 – 227 18 89.


Ruime keuze

Exclusieve producten

Uiteenlopende collectie

Advies op maat

Contact met ons opnemen?