Telefoon-storing

HELAAS ZIJN WIJ MOMENTEEL TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR I.V.M. EEN TELEFOONSTORING BIJ ONZE PROVIDER.
U kunt ons tijdelijk bereiken op mobiel 06-52430287 of per email: info@burgmanssanitair.nl.
Excuses voor het tijdelijke ongemak.
 
 

Badkamer showroom Gouda

Voor het ontwerp van een nieuwe badkamer doet u inspiratie op in de showroom in de buurt van Gouda. Burgmans Sanitair in Capelle aan den IJssel levert diverse producten op het gebied van sanitair. Voor zowel badkamerproducten als een compleet nieuwe badkamer, zit u bij ons goed. Alle producten zijn van hoge kwaliteit doordat ze door een intensieve kwaliteitscontrole gaan.

Uw badkamer vernieuwen? Kom langs in de showroom in de buurt van Gouda

Als u uw badkamer wilt vernieuwen, bent u 25 minuten vanaf Gouda in onze showroom. Wij zijn specialist in exclusieve badkamers en de daarbij horende producten. Ons uitgebreide assortiment is goed te bekijken in onze showroom. Zo ziet u meteen de uitstraling en de kwaliteit van de producten met uw eigen ogen. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies om uw droombadkamer te realiseren.

Al nieuwsgierig? Bekijk ons assortiment online!

Als u al nieuwsgierig bent geworden naar ons assortiment kunt u deze eenvoudig online bekijken. Onze collectie bevat zowel wastafels als instapbaden, lades en kasten. Een groot deel van de producten worden op maat voor uw badkamer gemaakt. Heeft u vragen over een bepaald product? Door te bellen naar 010 – 227 18 89 helpen wij u graag verder.


Ruime keuze

Exclusieve producten

Uiteenlopende collectie

Advies op maat

Contact met ons opnemen?