Onze openingstijden zijn tijdelijk aangepast

 

I.V.M. HET CORONA-VIRUS IS
BURGMANS SANITAIR
MOMENTEEL GESLOTEN!

 
U kunt ons uitsluitend bereiken per email: info@burgmanssanitair.nl. Excuses voor het ongemak.
 
 

Exclusieve badkamers

Bij Burgmans Sanitair in Capelle aan den IJssel vindt u unieke producten voor exclusieve badkamers. U kiest uit een uiteenlopend assortiment met producten als baden, wastafels, douchewanden en kranen. Een groot deel van de producten wordt op maat voor u gemaakt. Bij ons bestelt u zowel losse badkamerproducten als producten voor een compleet nieuwe badkamer.

Producten voor exclusieve badkamers op maat gemaakt in Capelle aan den IJssel

Wanneer u een nieuwe douche of wastafel koopt, wilt u natuurlijk dat deze perfect in uw badkamer past. Wij bieden maatwerkoplossingen waarbij uw badkamerproducten op maat voor u worden gemaakt. Doordat het product aansluit op uw badkamer is deze uniek. Het geeft u veel meer vrijheid en flexibiliteit in het ontwerp van uw badkamer. Burgmans Sanitair heeft door maatwerkoplossingen al veel exclusieve badkamers mogen verzorgen. Wij horen uw wensen graag!

Ga voor ‘net even anders’

Met de producten en diensten van Burgmans Sanitair creëert u een unieke badkamer die net even anders is dan die van andere mensen. Alle producten worden vooraf intensief gecontroleerd op kwaliteit. Hierdoor genieten klanten jarenlang van hun nieuwe exclusieve badkamers met onze producten. Voorkeur voor een bepaald merk? Wij leveren producten van verschillende merken. Vragen over maatwerkoplossingen of producten? Neem contact met ons op via 010 – 227 18 89.

 

Ruime keuze

Exclusieve producten

Uiteenlopende collectie

Advies op maat

Contact met ons opnemen?