Artlift en Artlift AIR: een instapbad met badlift zorgt voor mobiliteitsgarantie in de badkamer.

Een warm bad is voor veel mensen de beste ontspanning. Wie minder mobiel is, moest tot nu toe een aantal hindernissen overwinnen. Artlift, de combinatie van douche, bad en badlift, brengt onbeperkte mobiliteit terug in de badkamer.

De deur reikt bijna tot op de grond, zodat je veilig in het bad kunt stappen. Omdat de deur naar binnen opengaat, neemt het douchebad niet meer ruimte in dan een gewoon bad. Een vergrendeling zorgt ervoor dat de deur tijdens het baden niet geopend kan worden. De tweede bijzonderheid van Artlift is de comfortabele badlift. Na het instappen in het bad klap je het zitje naar beneden en neem je rustig plaats.

Wie zijn badkamer (deels) renoveert, maar de badlift nog niet nodig heeft, kan het douchebad laten uitrusten met een montagevoorbereiding inclusief rugleuning. De comfortabele badlift kan dan later eenvoudig worden toegevoegd, als men die echt nodig heeft.

Artlift-met-lage-baddeur

De lage baddeur
Deze Twinline variant is bedoeld voor iedere badkamer waar genoeg ruimte is voor een aparte douche en een apart bad. De lage baddeur biedt extra comfort en zorgt ervoor dat men moeiteloos en veilig in en uit bad kan stappen. De diepe en comfortabele vorm van het bad zorgt voor extra badgenot.

De gedeelde deur
Deze deur onderscheidt zich door een bijzondere flexibiliteit in het gebruik. Ter hoogte van de badrand kan het onderste deel van de deur worden gescheiden van het bovenste deel. Bij het douchen zijn beide delen stevig met elkaar verbonden, zodat een doorlopende deur ontstaat. Een speciale vergrendeling met een doorlopende dichting zorgt voor 100% waterdichtheid tussen het bovenste en het onderste deurdeel. Als men liever in bad gaat, kan de opzetbaddeur opzij worden geklapt en gebruikt men alleen de lage baddeur (het onderste deel). De opzetbaddeur kan dankzij het innovatieve 360° TWIN-scharnier naar binnen of naar buiten worden geklapt.

Bekijk de ARTLIFT video onder downloads

Artlift-met-gedeelde-baddeur

De Artlift AIR is de ultieme all-inclusive oplossing! Naast de volwaardige douche, een ligbad en een badlift is dit product ook nog eens voorzien van 24 geluidarme luchtjets. De luchtjets zijn vlak in de bodem van het bad geïntegreerd en storen niet tijdens het baden en douchen, fijne belletjes stimuleren de bloedsomloop en werken verkwikkend – een beetje zoals champagnebubbels. Zacht licht uit twee gekleurde LED-lampen onder water maken het bad extra sfeervol. De Artlift AIR is zeer onderhoudsvriendelijk. Na het baden worden de luchtjets automatisch drooggeblazen.

Artlift air bovenaanzicht gedraaid