Wanneer u op zoekt bent naar een senioren instapbad kunt u terecht bij Burgmans Sanitair. De instapbaden zijn speciaal gemaakt voor personen die minder mobiel zijn maar toch veilig willen blijven baden.

De voordelen van het senioren instapbad

Een senioren instapbad is een ideale oplossing om in alle comfort en veiligheid in bad te gaan of een douche te nemen. De lage instap vermijdt ongelukken zoals wegglijden en biedt veiligheid en comfort. De Roomsaver instapbaden zijn zeer geschikt voor senioren. Met een instapbad kiest u voor zowel een douche als een bad. Het bad is beschikbaar in de maten 160×75 en 170×75 en is zowel links als rechts verkrijgbaar met bijpassende tegelpanelen of afgewerkte acrylpanelen. Ook is de Roomsaver leverbaar met een lage baddeur of een hoge douchedeur. De Roomsaver met lage baddeur is zeer scherp geprijsd en is leverbaar vanaf €2.748,- excl. BTW. Wilt u toch liever een douche en/of een bad apart van elkaar? Bekijk dan onze uitgebreide collectie.

Ervaar het instapbad in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in het senioren instapbad? Breng dan een bezoek aan onze showroom of aan een van onze dealers. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact met ons op: 010-2271889.

Roomsaver-kaft-212×300
Bekijk de brochure