Telefoon-storing

HELAAS ZIJN WIJ MOMENTEEL TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR I.V.M. EEN TELEFOONSTORING BIJ ONZE PROVIDER.
U kunt ons tijdelijk bereiken op mobiel 06-52430287 of per email: info@burgmanssanitair.nl.
Excuses voor het tijdelijke ongemak.
 
 

Luxe buitendouche

Uw luxe buitendouche koopt u natuurlijk bij Burgmans Sanitair. Onze buitendouches zijn gemaakt van het allerbeste materiaal om jaren van te kunnen genieten.

Geniet onder uw eigen luxe buitendouche

Een luxe buitendouche is absoluut een accessoire die niet mag ontbreken in uw tuin. Wat is er lekkerder dan een buitendouche in uw tuin? Voor en nadat u het zwembad in bent gesprongen even een heerlijke verfrissende douche? Een buitendouche zorgt tijdens de warme zomerdagen voor ultieme verfrissing en is, wanneer u een zwembad heeft, een ideale manier om u direct en hygiënisch af te spoelen. In ons assortiment vindt u diverse buitendouches, toepasbaar in badkamer of in een wellnessruimte. De douches zijn vervaardigd uit edelstaal geborsteld RVS. Dit materiaal heeft een superieure corrosiebestendigheid en is beter bestand tegen chloriden, zuren en zout water. Onze luxe buitendouches worden aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren op maat gemaakt en zijn hierdoor altijd uniek.

Kom langs en ervaar Burgmans Sanitair

Graag kijken wij met u naar de mogelijkheden voor uw luxe buitendouche. U kunt langskomen in onze showroom in Capelle aan de IJssel, of u brengt een bezoek aan een van onze dealers. U bent bij Burgmans Sanitair altijd van harte welkom. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. Vul het contactformulier in of bereik ons op: 010-2271889. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ruime keuze

Exclusieve producten

Uiteenlopende collectie

Advies op maat

Contact met ons opnemen?