Partner worden?

Burgmans Sanitair is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een leverancier van mooie en unieke badkamerproducten. Burgmans Sanitair levert direct aan de vakhandel en dat zorgt voor intensieve en langdurige samenwerkingen. Persoonlijk contact en advies staan hoog in het vaandel.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment solid surface wastafelbladen, lades, kolomkasten, LED-spiegels, kranen en (buiten-)douches, douchewanden, stoomdouches, wandpanelen, instapbaden en design badliften. Alle producten hebben een prima prijs/kwaliteitverhouding. Door de vele maatwerk producten is bijna alles mogelijk in uw badkamerontwerp. Zo ontstaat altijd een unieke badkamer die “net even anders” is.

Wat is er bijzonder aan de collectie van Burgmans Sanitair?

  • Uniek en breed programma in het midden- tot hoogsegment.
  • Vele maatwerk mogelijkheden en gemakkelijk te bestellen.
  • Kranen en douches in vele kleuren en modellen. De wastafelkranen zijn van edelstaal (316) of zijn vervaardigd uit massief messing. Alle gangbare inbouwdelen en onderdelen liggen op voorraad bij Burgmans Sanitair.
  • Unieke instapbaden en design badliften. Een douche en bad en eventueel een badlift in één!
  • Rechtstreekse leveringen, onze producten zijn niet te vinden in webshops.
  • Alle productgroepen overzichtelijk bij elkaar in één geprint Prijzenboek met daarin technische gegevens, prijsinformatie en sfeerfoto’s. Een van de handigste, fraaiste  en meest complete badkamerboeken in de branche.

Heeft u interesse om met onze collectie te gaan werken of te presenteren in uw showroom? Dan bespreken we graag samen met u de mogelijkheden. Kom gerust een keer langs in onze showroom voor een kennismaking. Showroompartners krijgen met een beperkte showroominvestering al toegang tot interessante condities, leads en last but not least… tot het gehele assortiment!

Showrooms waar géén producten van Burgmans Sanitair worden gepresenteerd hebben geen recht op deze interessante condities en mogelijkheden.

Bent u al partner?

Voor u, als partner van Burgmans Sanitair, is het mogelijk om HIER in te loggen via onze website.

U krijgt dan toegang tot lopende digitale prijslijsten in Excel en PDF, Algemene Voorwaarden etc..

Heeft u nog tips of leuke ideeën? Laat het ons gerust weten, wij zijn er voor u.

Heeft u nog geen inloggegevens? Stuur dan een email naar info@burgmanssanitair.nl o.v.v. uw gegevens.

U ontvangt dan van ons de inloggegevens.

Vriendelijke groet,
Burgmans Sanitair BV