Onderhoud, reiniging en reparatie

Perfect onderhoudVeel mensen weten niet precies, hoe ze de badkamer het beste kunnen schoonmaken.

Dat komt door de uiteenlopende materialen die worden gebruikt in de badkamer, en deze vragen een eigen behandeling met verschillende reinigingsmiddelen.

Burgmans Sanitair biedt u vele reinigingsmiddelen voor wastafels, baden, douchewanden en kranen. Deze professionele producten van de merken Cramer, Artweger en BURGMANS® zorgen voor een langere levensduur van de badkamer!

Cramer heeft vele reinigingsmiddelen voor wastafels, baden, douchewanden en kranen. Deze producten zorgen voor een langere levensduur van de badkamer!

Perfecte reiniging

Polyester baden en douchebakken worden steeds populairder. Ze voelen warm en glad aan, maar zijn ook gevoeliger voor vieze aanslag. De Cramer Acryl reiniger is speciaal ontwikkeld om dit vuil gemakkelijk te verwijderen. Voor glasoppervlakken, zoals de douchewand, is de speciale Cramer glasreininger ontwikkeld. Deze is geschikt voor alle glassoorten en verwijdert vuil zonder de beschermlaag aan te tasten.

Perfecte reparatie

Beschadiging in de badkamer – wat nu?

Kleine beschadigingen, krassen of deukjes, dat kan altijd gebeuren in de badkamer. Als deze niet behandeld worden, kan het leiden tot grotere schade, bijvoorbeeld roestplekken. Cramer heeft diverse producten om schade te herstellen. Denk hierbij aan reparatielakstiften voor radiatoren, baden en wastafels, complete reparatiesets, reparatiesprays en badgummen.