Telefoon-storing

HELAAS ZIJN WIJ MOMENTEEL TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR I.V.M. EEN TELEFOONSTORING BIJ ONZE PROVIDER.
U kunt ons tijdelijk bereiken op mobiel 06-52430287 of per email: info@burgmanssanitair.nl.
Excuses voor het tijdelijke ongemak.
 
 

Sanitair Nieuwerkerk aan den IJssel

Voor nieuwe producten voor uw sanitair in Nieuwerkerk aan den IJssel gaat u naar Burgmans Sanitair. Hier vindt u de meest uiteenlopende badkamerproducten. Kies voor een van onze unieke instapbaden met badlift. Voor ontspanning op elk moment van de dag raden wij u de stoomdouches met zitje aan. Ook voor badkameronderdelen en het onderhoud van badkamers kunt u bij ons terecht.

Unieke producten voor uw sanitair dichtbij Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij Burgmans Sanitair vindt u de meest exclusieve producten van verschillende merken. Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen waarbij uw bad of wastafel op maat wordt gemaakt. Zo is het sanitair in uw woning in Nieuwerkerk aan den IJssel uniek. Het geeft u de flexibiliteit en vrijheid om de badkamer van uw dromen te realiseren. Een unieke wastafel? U kiest de bak, afmetingen en kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Burgmans Sanitair.

Partner worden? Neem contact op

Burgmans Sanitair levert sanitair aan vakhandel in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel en zorgt voor langdurige samenwerkingen. Word onze partner! Wij hebben dan regelmatig persoonlijk contact met u en geven we advies waar nodig. Ons uitgebreide assortiment met wastafels, douchevloeren, kranen en douches hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wilt u onze collectie presenteren in uw showroom? Kom dan eens langs voor een kennismaking. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 010 – 227 18 89.


Ruime keuze

Exclusieve producten

Uiteenlopende collectie

Advies op maat

Contact met ons opnemen?