Telefoon-storing

HELAAS ZIJN WIJ MOMENTEEL TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR I.V.M. EEN TELEFOONSTORING BIJ ONZE PROVIDER.
U kunt ons tijdelijk bereiken op mobiel 06-52430287 of per email: info@burgmanssanitair.nl.
Excuses voor het tijdelijke ongemak.
 
 

Solid surface toilet

Wanneer u op zoek bent naar solid surface producten voor in de badkamer, bent u wellicht ook op zoek naar een toilet van dit materiaal. Solid surface is echter een materiaalsoort dat niet tegen chloor kan, en is hierdoor niet geschikt om te gebruiken voor toiletten. Wel zijn er vele andere producten te verkrijgen in solid surface. Burgmans Sanitair biedt diverse mogelijkheden die hieronder worden beschreven.

Alternatieven voor een solid surface toilet

Solid surface is een vochtbestendig hygiënisch materiaal dat bestand is tegen vlekken. Het materiaal is duurzaam, stootvast, bestand tegen temperatuurwisseling en zeer makkelijk in onderhoud. Hierdoor is dit een uitstekend materiaal om te gebruiken in de badkamer. Toiletten van dit materiaal bestaan helaas niet, maar bij Burgmans Sanitair kunt u terecht voor diverse andere solid surface producten zoals bijvoorbeeld een solid surface bad of wastafel. De producten worden vervaardigd uit 12mm dik massief solid surface en hebben een mooie witte kleur. Burgmans Sanitair levert de meest witte variant van solid surface wereldwijd.

Uw solid surface producten op maat gemaakt

Burgmans Sanitair biedt maatwerkoplossingen, zo heeft u altijd een unieke badkamer op maat gemaakt. Bent u geïnteresseerd in de producten van Burgmans Sanitair? Kom dan langs in de showroom of maak een afspraak via: 010-2271889.

Ruime keuze

Exclusieve producten

Uiteenlopende collectie

Advies op maat

Contact met ons opnemen?