Telefoon-storing

HELAAS ZIJN WIJ MOMENTEEL TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR I.V.M. EEN TELEFOONSTORING BIJ ONZE PROVIDER.
U kunt ons tijdelijk bereiken op mobiel 06-52430287 of per email: info@burgmanssanitair.nl.
Excuses voor het tijdelijke ongemak.
 
 

Zwarte kraan badkamer

Op zoek naar een zwarte kraan voor in uw badkamer? Bij Burgmans Sanitair vindt u een uitgebreid assortiment kranen van exclusieve merken. Wat voor kraan u ook zoekt; bij ons vindt u wat u zoekt.

Een tijdloze zwarte kraan voor in de badkamer

De zwarte kraan is helemaal in en is een ideale keus voor in de badkamer. Waar eerst glimmend chroom en geborsteld RVS zeer populair waren, is nu de zwarte kraan aan de beurt. Zwart is tijdloos, combineert gemakkelijk en kan in vele stijlen worden toegepast. Voor in de badkamer heeft Burgmans Sanitair prachtig zwarte kranen met diverse afwerkingen. In het assortiment van Burgmans Sanitair vindt u kranen van onder andere de merken: Aboutwater, Cristina en Fantini. De kranen zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen voor wastafels, douches en baden.

Kom langs in onze showroom

Voor veel van onze producten bieden wij maatwerk-oplossingen. Hierdoor wordt uw badkamer uniek. Naast kranen kunt u bij Burgmans Sanitair terecht voor (buiten)douches, wastafels, stoomdouches en vele andere producten voor in uw badkamer. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de ideale badkamerkraan. Kom langs bij onze showroom in Capelle aan de IJssel of bezoek een van onze dealers. Maak telefonisch een afspraak via: 010-2271889 of vul ons contactformulier in. Hopelijk zien we u snel bij Burgmans Sanitair. 

Ruime keuze

Exclusieve producten

Uiteenlopende collectie

Advies op maat

Contact met ons opnemen?